OurSpace is YourSpace

Posted on december 7, 2010

0


De volgende stap: vandaag hebben we de locatie voor Offzo 2011 bekeken:  YourSpace, natuurlijk in Rotterdam. Mooi! En wat kunnen we daar een hoop webshops kwijt! (En veel bezoekers ook!)

YourSpace is echt ideaal om een evenement als Offzo te organiseren. De ruimte is enorm en zo goed als leeg, wat ons de mogelijkheid geeft er a) tientallen webshops een plekje te geven en b) massa’s Offzo-sfeer in te stoppen. Bovendien is YourSpace gelegen naast het Hilton Hotel; direct aan het Hofplein dus en goed bereikbaar met trein/bus/metro/tram/fiets én dankzij de parkeergarage om de hoek ook prima te doen met auto!

De ruimte heeft een industriële look – opgevrolijkt met wat een fel kleurtje hier en daar – en enorme ramen. Wij zagen het zondagse lente-zonnetje al naar binnen schijnen! Daarnaast is YourSpace helemaal gericht op het huizen van jong, ambitieus volk met mooie ideeën en wilde plannen. Allerliefst werden we rondgeleid door Leonie van Zadkine, die ons vertelde dat alles kan en mag en (vrijwel niets) moet.

Na vandaag weten we het zeker: Offzo 2011 gaat een gigantisch succes worden!

Posted in: Uncategorized