Twee hotello’s

Posted on november 18, 2010

0


Mieke en Karin hebben elkaar tijdens hun studie aan de Hoge Hotelschool in Maastricht leren kennen. Daar – in dat kleine stukje Nederlands buitenland – hebben ze niet alleen een mooie studententijd beleeft, maar ook hun passie voor het organiseren van evenementen ontdekt.

Tijdens de Hoge Hotelschool heeft Mieke de keuzemodule ‘Events’ gevolgd, waarvoor zij meerdere evenementen heeft georganiseerd, waaronder een culinair avondprogramma voor de Hogeschool Zuyd. Haar managementstage heeft Mieke volbracht bij FreeStyle Events & Promotions in Amsterdam; een evenementenbureau dat sportieve evenementen organiseert voor de reclame- en mediabranche. Daarnaast heeft Mieke bedrijfsuitjes georganiseerd, onder andere voor Schiphol Real Estate. Mieke is na haar stage nog ruim 2,5 jaar werkzaam geweest bij FreeStyle. Ze woont in Den Haag, is bijna 27 en heeft een relatie.

Karin heeft op haar beurt haar managementstage voor de Hoge Hotelschool uitgevoerd op de Sponsor en Exhibition afdeling van de MCI Group in Berlijn; een groot communicatie en eventmanagement bureau met kantoren door heel Europa. Na afronding hiervan heeft Karin een tweede opleiding afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hier heeft ze de Master of Science in Business Administration (specialisatie Innovatie Management) succesvol volbracht. Daarna heeft ze voor TRM Oncology in Den Haag verscheidende farmaceutische meetings en events georganiseerd. Karin woont samen met haar vriend in Rotterdam en is 25 jaar.

Kortom; twee broekies  met toch heel wat ervaring en bovenal een hoop enthousiasme. Met Offzo 2011 hopen zij hét Rotterdamse evenement van het jaar neer te zetten. Volg hier – online! – het wel en wee tijdens de organisatie van Offzo 2011 – Toffe webshops offline!

Advertenties
Posted in: Uncategorized